It’s a wrap!

That was what the director said after a shooting ends. Its a wrap! 90 days passed by. With joy and laughter, With heartbreaking tears, My journey with London Weight Management ends. It was a relief. Challenges are over. It was a joy. Because it was a success. No one would ever believed, 22kgs has been […]

I’m still “kurus”

Hi hi..So happy today! Guess what?? I can still fit in my kain songket which I wore on my wedding in 2007. I just changed the top as I have to make a breastfeeding friendly top which also matches Suri’s dress. Here you are! Nampak kurus tak gambar ni? Walaupun dah habis beraya sakan. Rahsianya. […]

Boleh ker bertahan ni!

  Sejak akhir2 ni, habit saya tak berapa ok. Makan tak menentu dan makanan yang dijamah pun saya tak jaga. Alamak! Boleh ker saya bertahan ni? HuHu. Saya perlu buat treatment sekerap dulu. Kekangan masa buatkan saya sudah jarang ke sana. Badan dah rasa tak sedap. Seminggu sekali buat treatment, badan akan rasa segar. Mood […]

Wedding – Baju Cantik!

Wheeeee…Now I like weddings! Sebab dah boleh pakai baju cantik2. Memang matlamat saya utk kurus sbb nak kembali berfesyen. Dengan betuk badan skrg, barulah saya yakin. Saya nak kongsikan gambar saya untuk weddings yang saya attend.

Hari Raya – Pertama kali

  Hari Raya sudah pun berlalu. Tapi saya masih lagi teringat2. So many wonderful things happened. Pertama kali sebagai seorang ibu. Pertama kali denga berat yang baru. Kedua-duanya membawa keceriaan yang berganda. Sebagai ibu, semua kegembiraan adalah utk anak saya. Suri sgt riang dgn duit rayanya. Dengan berat badan yang baru pula, soalan dan statements […]

Saaraa, what’s your secret?

Since Hari Raya, frens was asking me my secret. I actually did not have any. But I just changed my habits. 1. I eat chocolate once in awhile. If I had one, I’ll make sure I drink plenty of plain water. 2. I really drink lots of plain water. About 3-4 liters a day. 3. I […]

My new BFF!

Since I went to London Weight Management, all the consultant becomes my friends. Especially my consultant, Jess. Whenever I need a shoulder to cry on, I will whats app or call Jess. Tak kisah masalah apa pun, we can share things out. Most important is her commitment and attention given to me for me to […]

Grrrr..Lapar! No Breakfast today?

I was late that day. I need to have my breakfast in 5minutes before I can join my Section’s Meeting. Sempat ke nak beli breakfast ni??? Then I just remembered that Jess ada bagi satu kotak London oats drink. Jess told me to take it twice a day with an empty stomach. Its chocolate flavor. […]

Is this Weighing Machine Rosak?

I’m gonna cry…huuuuu…hu.hu.hu. My weight become stagnant. It has been 2 weeks now. I when for the treatment for twice a week and weigh myself after each one. But the weighing machine shows the same number. I asked my consultant ” mesin timbang ni rosak ke?” Huhu. Want am I gonna do now??? To make […]